26 Haziran 2011 Pazar

KEFALUKA OTEL BODRUM GEZMECESİ

            Tatilin ilk günü Kefaluka da olduğuma dair kısacık bi post hazırlamıştım.Şimdi fotolarla tamamlayayım dedim.Gitmeden önce hava durumunun kötü olacağı ve 4 günlük tatilimizin full yağışlı geçeceğini göstermesine rağmen şans bize güldü ve sadece bir gün çok az yağdı sonrasını tamamen güneşe bıraktı.Otel muazzamdı tesis yemekler herşey çok güzeldi sadece uzak olması sorundu ama onu da araba kiralayarak çözdük.Otel Yalıkavak'taydı ve hergece Bodrum merkeze inmek için yarım saat yol çektik ve yollarda çok korkunçtu.Öyle ki yollar bozuk ve ışıksızdı ama eğlence olunca bunlar vızzz gelir mi gelir.Yani tek sorun yoldu.Bunun yanında otelde Miss Model Of Turkey yarışmasının olması da cabasıydı,bu sebeple otel baya bi hareketliydi.Bizde bu yarışma furyasında baya bi eğlendik.Uzun lafın kısası deniz,güneş,havuz,sauna,eğlence,mojito veeee p.s. ı love you derken mükemmel bir tatil geçirdim.
            Otele gelir gelmz kendimizi iskeleye atıp mojitolarımızı yudumlayarak deniz ve güneşin tadını çıkarttık mı çıkarttık valla :)

              Bu tatlı mı tatlı yunuslarla yüzmek istedim ama ne yalan söyliyi azıck tırstığım için yanaşmadım foto çekmekle yetindim :)

              Havuzun keyfi ise paha biçilemezzzz!!!

             ve Vittoria club
           I love Mojito ;))


             Ve yarışmadan bikaç kare,zaten çok fazla dayanamadık,çok uzun konuşmalar vs açıkcası sıkılık vktimiz burda harcamaktansa otelden çıkmak en iyi fikirdi.Hande Yener'i en sona çıkarmasalardı onuda dinleyip gitmekti ama kısmet olmadı.
             Paylaşabildiğim fotolar bu kadar.Helva yı da anltmadan geçemicem acayip eğlendim,biraz kalabalıktan boğulsakta Helva süperdi.Son gecemiz de ise bodrum barlar sokağı bomboştu tek dolu olan yer helva idi oraya gittiğimiz için Gümbet barlar sokağına gidelim dedik.Bomboş Bodrum B. sokağından sonra Gümbet'inde boş olacağı düşüncesiyle gittik ama barlar sokağına girince kalabalığı görünce dumur olduk :) Gümbet acayip kalabalıktı. Posh ve arkasından bikaç adını hatırlayamadığım barıda gezip tatil maceramızı tamamladık.
             Tekrar tatil yapacağım günü iple çekerek kaçıyorum ;))

4 yorum:

tubitos dedi ki...

oh canım sefan olsun ben daha ayağımı suya sokamadım ya =))

TrendKolik dedi ki...

inşallah yakın zamanda gidersin cnm bakalım ben bidaha nezaman gidicem,twitter da millet yok deniz yok havuz güneş yazdıkça kuduruyorum valla :)

Adsız dedi ki...

Wow, this article is good, my younger sister
is analyzing these kinds of things, so I am going to inform her.


Feel free to visit my page Bodrum Otelleri

Adsız dedi ki...

At this time it appeаrs like Drupal is the top blogging platform out there right
noω. (from whаt Ι've read) Is that what you are using on your blog?

My weblog :: kadın oyunları

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...