31 Mart 2011 Perşembe

ELANOR'DAN ÇEKLİŞŞŞ VAR

           ELANOR TWELE blogunun sahibesi yeni bir çekiliş hazırlamış ve hediyesi ise F80 FLAT TOP KABUKİ BRUSH ben çok beğendim sizde ürünü görmek ve çekilişe katılmak istiyorsanız buraya
tıklayıp çekilişe katılıp bu güzel hediyenin sahibi olabilirsiniz.

BEN10

           Ben10 ikiye ayrılmış; yani bi küçük Ben10 karakteri var bir de onun büyümüş yani 5 yıl sonrasında ki hali var oda Alien Force olarak geçiyor.Küçük Ben10  hakkında internette çok fazla bilgi bulamasam da anladığım kadarıyla bu minik kötülüklere karşı savaşıp kötülerin karşısında 10 çeşitli uzaylı kahramana dönüşüp canlarına okuyormuş.





                                                                   Minik BEN10 saatleri;

             Aradan 5 yıl geçti küçük Ben büyüyüp Alien Force oldu ve şimdi 15 yaşında.Geri dönüş hikayesi şöyleeee; Büyükbaba Max'in kaybolması üzerine Ben Omnitrix'i yendien takmış ve tuhaf birşeyler olduğunu farketmiş.5 yıllık aradan sonra Omnitrix kendini yenilemiştir.Ben yeni macerasında uzaylıların ona getrdiği güçleri geliştirip,Yüksek Irk,D Naliens ve Sonsuz Şövalyeler gibi yeni kötülerin güçlerine karşı kendi güçlerini en iyi şekilde kullanmaya çalışacaktır.
            

                                                         Şimdi gelelim Saat çeşitlerine;








             İki yıl garantili olup fiyatları ie 39.95 TL.
             Winx ve Bakuganları görmediyseniz Winx için buraya,Bakugan için ise buraya,tık tıklayın.

SIRA GELDİ YAKIŞIKLI BÜCÜRLERE

BAKUGAN
       ŞİMDİ BEN POST İÇİN ARAŞTIRMA YAPARKEN ASLINDA BAKUGANLARIN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM OYSA Kİ BEN BAKUGAN SADECE BİR KARAKTERİN ADI YANİ DAN'İ BAKUGAN SANIYORDUM AMA ÖYLE DEĞİLMİŞ.ŞÖYLEYMİŞ;

               DAN
             Dan bu bakuganlar arasında en güçlüsü olmasıyla öne çıkan bir karakter ve çocukların en sevdiği karaktermiş.Yani Dan dışında Marucho,Runo,Shun ve Julie karakterleri de var ancak Dan oğlumuz çocukların gönlünü fethetmiş.
       Dan macera arayan on iki yaşında bir çocuktur. Bakugan oyunu onun dünyası olmuştur. Bakugan Savaşçılarının lideridir. Kendi gücünün etkisiyle karşı konulamaz bir Pyrus Bakugan'ı kullanır.Ateş gücü ile savaşan Koruyucu Bakugan'ı Pyrus Dragonoid Bakugan ile ruhsal bir bağ kurarak tüm rakiplerini yenmek için elinden geleni yapar.
       
     Dan 'in sahip olduğu Bakugan ise PYRUS DRAGONOİD'DİR.
    
  ŞİMDİ GELELİM MACERACI DAN'İN BOY GÖSTERDİĞİ SAATLERE





             Bir önce ki WİNX'ler için yaptığım postta da belirttiğim gibi iki yıl garantili olup 39.95 TL'dir.
Winx'ler için hazırldığım posta bakmadıysanız   buraya lütfen :))

30 Mart 2011 Çarşamba

BÜCÜRÜKLERE SAATLER

           Hep büyükler için post yapacak değiliz ya,birazda minişler için bişiler paylaşalım.Kızlar için tabi ki WİNX, erkekler içinse BEN10 VE BAKUGAN saatleri paylaşacağım.Özellikle winx saatlerin modelleri çok şeker pembiş pembiş.
           Önce bayanlar diyor ve başlıyoruz.Winx kızlarının büyülü dünyasıyla başbaşa bırakıyorum sizi.

            BLOOM

   EJDER ATEŞİ PERİSİ          

Yaş : 16
Gezegen : Dünya
Hoşlandıkları: Büyülü dünyalar ve varlıklar ile ilgili herşey

Güçlü yanları: Başkalarını düşünür, bağımsız ve doğuştan lider ruhlu

Zayıf yanları: Sabırsız, inatçı, peri kökeni ile ilgili şüphelerinden dolayı biraz da güvensiz.

Bloom, sorunları, okulla ilgili sorumlulukları, arkadaşları ve… düşleriyle dünyadaki herhangi bir genç kızdan farksızdır.
Her gün sessiz sakin geçmekte olan yaşantısını sevmekte, öte yandan büyülü yerlerden ve sihirli varlıklardan oluşan bambaşka bir dünyanın varlığını hayal etmektedir.
Bloom, yüreğinin derinlerinde hayallerinin gerçeğe dönüşebileceğini hissetmektedir. Aslında, çok geçmeden, kendisinde onu çok özel bir kıza dönüştürecek olan büyük bir enerji olduğunu öğrenecektir! (Bu arada, “Enerji,” Sihirli Burçların bir özelliğidir… Sihirli Burcunu bilmiyorsan, Bloom bunu öğrenmene yardım eder!)
Bloom’un yazgısı, kendisinin düşleyebileceğinden çok daha farklı ve heyecan vericidir...
                        

Sizde miniğinizin Bloom gibi sihirli bir dünyada hayaller kurarak yaşadığını düşünüyorsanız Bloom saat karşınızda ve o minik bileğin olmak için can atıyor.












                               


                                               STELLA
                         




 

Güneş ve Ay Perisi
Yaş: 17
Ülkesi: Solaria

Güç Kaynakları: Enerjisini güneş ve ay ışığından alır.

Hoşlandıkları: Güzel olan herşey, aşk büyüleri ve en son moda giysiler.

Güçlü Yönleri: Hayat dolu, iyimser.
Zayıf Yönleri: Tembel, okulu ve dersleri fazla ciddiye almaz, savurgan.
Diğer Özellikler: Güzellik konusunda son derece bilinçlidir ve Bloom’un yakın arkadaşıdır.



Stella, hayat doludur, ancak biraz bencildir ve kendine gereğinden fazla güvenir. Ancak Bloom’la tanıştıktan sonra kişiliğinin bu olumsuz yönleri biraz düzelecektir.
Stella, gezegeninden Alfea Peri Okulu’na ailesinin isteğiyle gelmiştir. Onlar kızlarının gerçek bir peri olmasını istemektedir. Ama Stella dersleri ve notları pek de önemsemez.
Stella, dersleriyle değil de giyimi ve görünümüyle ilgilidir. Her fırsatta zarafetini sergiler. (“Zarafet,” Sihirli Burçların bir özelliğidir… Sihirli Burcunu bilmiyorsan, Bloom bunu öğrenmene yardım eder!) Gösterişe meraklı ve çok hoş bir kız olduğunun bilincindedir.


     
           Stella tam benim miniğin özelliklerine uygun diyorsan,Stella sizi bekliyor





     

FLORA
 
Flora
Doğa Perisi


Yaş: 16

Ülkesi: Yemyeşil Periülkesi

Güç Kaynakları: Enerjisini çiçeklerden ve bitkilerden alır.

Hoşlandıkları: Ormancılık çalışmaları, botanik deneyleri.
Güçlü Yönleri: Grubun en olgunu, son derece sorumluluk sahibi.
Zayıf Yönleri: Kendine güveni az.
Diğer Özellikler: Yatakhanede Bloom’un oda arkadaşıdır.
Flora sıcakkanlı bir kızdır, daima herkese yardım etmeye hazırdır: Bunu doğaya duyduğu sevgiyle de ortaya koyar.
Alfea yatılı okulunda da olgun ve sorumluluk sahibi bir öğrencidir: En büyük düşü, Büyülü Boyut’taki bütün bitki ve çiçeklere yardım etmek için büyülü gücünü nasıl kullanacağını öğrenmektir.
Flora’nın bu kadar duyarlı olması bazen onu utangaç ve çekingen hale getirir, çünkü kendine yeterince güvenmez… (“Duyarlılık,” Sihirli Burçların bir özelliğidir… Sihirli Burcunu bilmiyorsan, Bloom bunu öğrenmene yardım eder!) Ama Winx sayesinde, yeteneklerine inanmayı öğrenecektir.

            Sıra geldi sıcakkanlı,olgun, sorumluluk sahibi,doğa aşığı FLORA'ya.Eğer Flora tam bizim miniğe göre diyorsan o da sizin olmak için can atıyor.




  Ben bu postu haZırlarken çok eğlendim umarım sizde keyif alırsınız.
   NOT:Ürün çeşidi daha fazla ama ben bu kadarını yayınlayabildim.BeğenEceğinizi umuyorum ama dilerseniz diğer modelleri için de yardımcı olabilirim.Saatler patentli olup 2 yıl garantilidir.Fiyatları ise       39.95 TL      
   BEN10 VE BAKUGAN YARIN!!!                                                  


      

               





      

29 Mart 2011 Salı

ÇELİK ALYANSLAR

           LOVERİNG MARKA ÇELİK ALYANSLAR HEM ÇOK ŞIK HEM DE ÇOK KULLANIŞLI.KESİNLİKLE PASLANMA,KARARMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMAZSINIZ.RENK ATMASI VS. OLMAZ.EĞER RENKLE İLGİLİ BİR SORUNLA KARŞILAŞIRSANIZ 1 YIL GARANTİ KAPSAMI İÇERİSİNDE YENİSİ VERİLİR.ALTIN GİBİ BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLSUN HEM DE FİYATLI OLSUN HER YIL YÜZÜK DEĞİŞTİREYİM HEP AYNI YÜZÜĞÜ TAKMAYAYIM DİYORSANIZ ÇELİK ALYANSLARA BİR GÖZ ATIN.ÜSTELİK PİYASADAN  DAHA DÜŞÜK BİR FİYATA VEEEEE KARGO ÜCRETSİZ ÇİFTİ SADECE 100 TL.
           NOT: TÜM NUMARALARI MEVCUTTUR.AYRICA TEK OLARAKTA ALABİLİRSİNİZ.


















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...