7 Ocak 2012 Cumartesi

BUGÜN BEĞENDİKLERİM

        Herkese merhabalar,bol dinlenmeli,eğlenmeli,gezmeli bir hafta olsun!Benim içinde eğlenin gezin ama tamam mı? ;) Hoşbeşler bittiyse geçelim beğendiklerime! :D :D :D :)))))
        Herkesin dolabında illa ki,kürk yeleklerden vardır.yoksa da şu indirim zamanında dolabınıza katın derim.Blazerlar gibi yelekler de kimi zaman kurtarıcı parçalardan olabiliyorlar! Günün stil önerisi olarak seçtiğim bu kombinde,yelek; düz maxi elbiseye bir hava katmış! Siz de herhangi bir maxi elbisenizle kürk yelek kombini oluşturabilirsiniz! Yalnız siz siz olun bu kızcağız gibi bu soğukta kollarınız cıbıl cıbıl çıkmayın,zatürre olursunuz alimallah! :D
 

           Trendy parçalardan biri de son zamanların gözdesi deri bileklikler! Ama tek sıra değil dolamalı, kemervari yani ;) Aaaa bende yok ama ama bugünde takasım geldi diyorsanız; daha önce paylaşmış olmam gerek,incecik deri kemerleriniz var ise dolayın bileğinize alın size deri bileklik!
Alexander McQueen
   
            Yine bir Zara çanta gönlümü fethetti.Hem de indirimde! hemen tıklayın  çantaya ve fiyata ulaşın;)
              
      ZARA
           Altın rengi tişört ve nude ayakkabı mükemmelsiniz!!!! Valla bu ikiliye deri siyah skinny ve deri ceket süper olur!
 
H&M

  ALEJANDRO INGELMO

            Çok sade bir kıyafeti biranda başkalaştırabilen aksesuarlardan,kolyeler düz basic bir tişörtle veya bluzle kombinlendiğinde bir anda hem farklılık katar hemde sizi şık gösterir! İşte örnek olabilecek bir kolye!

LANVIN

6 yorum:

Modamla dedi ki...

Kolye gerçekten çok hoşmuş.

http://www.modamla.com/

TrendKolik dedi ki...

Modamla ; KEsinlikle,renklerin güzelliği beni bitirdi! :))

Adsız dedi ki...

Zara çanta geçtiğimiz bahar pasparlak mavi ve kırmızısıyla benim de gönlümü fethetmişti :) Bilekliğin benzeri de sonbaharda h&m de satılıyordu

TrendKolik dedi ki...

Canta ve fazlası ; ouwww kırmızısını merak ettim acikcasi ,ama yesiline bayildim alsam mi almsam mi dusuncelerdeyim:))
Evet bilekligin benzeri h&m de varmis artik kaldiysa sansimiza:)) ama dedigim gibi ben ince bel kemerleriyle ikame ediyorum istedigimi bulana kadar :)))

Adsız dedi ki...

Kırmızılığı çok anlaşılmasa da şöyle bir şeydi: http://www.thefashionpolice.net/2011/04/handbag-of-the-week-zara-fashion-city-bag-with-flap.html ama yeşilin tonu da çok güzel, hazır indirimdeyken yakalanabilir, koyu olmadığından bahara yatırım diye de düşünülebilir :)

TrendKolik dedi ki...

Canta ve fazlasi ; evet daha cok narcicegi gibi rengi ama cok guzeller,yine de benkm favorim yesil oldu! :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...