9 Ocak 2012 Pazartesi

CHANEL - LOUIS VUITTON

      Reklam kampanyaları ardı ardına gelmeye başladı ve beni en çok  etkileyen ve tamamen farklı noktalarda ki bu iki reklam kampanyası oldu.
      LOUIS VUITTON
      Louis Vuitton 2012 İlkbahar-Yaz kampanyası beni aldı harkalar diyarına götürdü.Pastel tonların ağırlıkta olduğu kıyafetlerin yanı sıra çekim yapılan ortam da cupcake tadında! Ne yalan söyleyeyim görselleri ilk gördüğümde dikkatimi çekenler dondurmalar ve renklerin büyüsü oldu! Pembenin tonu en sevdiğim pamuk şekeri pembesi,ben o görselleri yerim yani o derece!!! Ya yeşilin renk tonuna ne demeli! Yok yeter sustum benim yerime görselleri anlatsın size herşeyi!


           CHANEL
           Ve Chanel 2012 İlkbahar-Yaz kampanyası,LV'nin aksine harikalar diyarı, çocukluk, oyuncaklar, dondurma ..... değil de sakin,huzurlu,yalnız ama bakımlı ve şık,aynı zamanda  cesareti ve tehlikeyi görüyorum!İşte Chanel kadını budur demek istiyor görseller! 
Tehlike olmasına rağmen beni cezbediyor.Neden mi? Bilmiyorum belki güneşin batmak üzere olduğu,havanın ılık,denizin berrak,duru dupduru olduğu o yerde işte bu devasa salıncakta olmayı çok isterdim! Hem de Chanel kadını olarak! 



                               
                           










           İşte beni cezbeden iki reklam kampanyası,ikisi de birbirinden farklı ama ikisi de etkileyici! Beni alıp farklı diyarlara götüren,hayallere daldıran bu reklam kampanyaları sizi de etki altına aldı mı?

3 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Chanel de çok güzel ama biraz zorlama olmuş gibi hissettim niyeyse, LV çokkkk başarılı bence, o renklere bayıldımmm :) Bu arada mail attım :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Duygu Senyurek dedi ki...

Merhaba blogunu yeni kesfettim:) cok sevdim uyenim artik:) ben de beklerim,takipteyim:) sevgiler
khaleesistyle.blogspot.com

TrendKolik dedi ki...

lunapark Queen ; ayy ttalım nedense ben çok etkilendim,özellikle salıncakta ki çekime bayıldım,böyleee o denizin dinginliğinde ki huzur beni büyüledi resmen! Ama LV ötesi yok yani daha iyisi olamazdı herhalde!
Buarada o işe koyuluyorum hemen :)))


Khaleesi style ; çok teşekkür ederim :)))) izlemeye adım bile ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...