23 Ocak 2012 Pazartesi

LİLA KUTU ÜRÜNLERİ DENEYİMLERİM

Lila Kutu Ocak ayı kutusunu yazmaya anca vakit bulabildim.Nerdeyse 15 gün oldu geleli,ancak benden kaynaklanan sebeplerden elime geç ulaştı ve vakit sorunundanda birazcık geç yazıyorum ama geç yazmamında faydası olacak çünkü deneyimlerimi yazma şansım olacak ;)
Öncelikle gelen ürünleri çok beğendiğimi söyleyerek başlamak isterim özellikle bir kaç ürün var ki hayran kaldım diyebilirim.Bunlardan ilki Dephyto ürünleri! Dephyto'yu ilk kez duydum açıkcası bilmediğim için de kullanmaktan çekindim.İlk olarak siyah maskesini kullandım.İtiraf ediyoruum işlem bitene kadar korkudan öldüm ya cilt tipime uygun değilse diye! Ancak işlem bittikten sonra sonuç mükemmeldi!Bugüne kadar denediğim en iyi maske diyebilirim size! Bugüne kadar kullanmadığım peeling,burun bantları hatta ve hatta hergece aksatmadan kullandığım yüz temizleme sütleri,tonikler vs. kalmadı ama hiç buu kadar kısa süre de bir sonuçla karşılaşmamıştım.Kısa süreyi geçtim böyle bir sonuçla karşılaşmadım!Cildim pamuk gibi olmasının yanında siyah nokta,sivilce ne varsa sildi süpürdü.Uzun lafın kısası şiddetle tavsiye ediyorum! En azından gittiğiniz yerde güzellik danışmanından yardım alarak cilt tipinize uygun olup olmadığını sorup,denemelisiniz!
Bir diğer Dephyto ürünü ise acne kremi onu da gece yatarken sürüyorsunuz,yine aynı şekilde çok beğendiğim bir ürün oldu.Ciddi anlamda faydalarını gördüm!
 
İçerikleri ; 
Dephyto - Akne kremi ; Bakterileri öldürür,gözenekleri tıkayan yağı gidererek akneyi kurutur.
Dephyto - Siyah Maske ; Sivilce ve siyah nokta oluşumunu önler,orır.Uygun cilt pH'ını sağlar.

Kutudn çıkan ve beni mest eden bir diğer ürün ise Dr. Murad'ın peelingi oldu! Bu ürünü beğenmemek el de mi! Ben bu peelingi kullandıktan sonra bugüne kadar kullandıklarım peeling miymiş yahu dedim! Cidden öyle şiddetle tavsiye şiddetle!
 
Dr. Murad - AHA/BHA Exfoliating Cleanser ; cildi yenileyen ve canlandıran peeling.

Bir şampuan ne kadar mükemmel olabilirin yanıtı! Saçlarımı yumuşacık,ipek gibi,kolay şekil alabilecek kıvama getiren bu şampuana bayıldım! İlk kokladığımda hiç beğenmediğim,hatta duş alırken ki ağır kokusundan bayıldığım şampuanın kuruttuktan sonra saçta bıraktığı hoş kokusunu çok sevdim! Bu nasıl oluyor anlamadım hiç sormayın :D Duşta kötü çıktıktan sonra güzel kokuyor :) Ve saçıma extradan fön çekmeme gerek kalmıyor,sadece önlerini ve uçlarını düzleştiriciyle hafif düzleştiriyorum o kadar!
 
Good&Health Ozone Therapy - Şampuan ; Ozon içeriğiyle,düzenli kullanıldığında saçı ve saç derisini güçlendirir.

Palladio,dudak balsamı bu soğukta çatlamış oln dudaklarıma yumuşaklık katarken,içeriğindeki renkle de ışıltı kattı.Benim Lila Kutu'mdan ışıltılı kırmız çıktı açıkcası kırmızı ruja ve balsama ihtiyacım olduğu şu sıralarda ilaç gibi geldi! :))
Palladio - Herbal Tinted Lip Balm ; UV filtresiyle dudakları korur,kalıcı renkleriyle ışıltı katar ve nemlendirir.
Max Factor rimelini oldum olası çok sevmişimdir,bu ürünleri de beğenmemek elde değil!
Max Factor - Master Piece MAskara ; Özel fırçası ile tüm kirpikleri dibinden ucuna kadar sarar.
Max Factor - Kohl Pencil ; Far olarak da kullanılabilen,gözleri belirginleştiren göz kalemi.

Ayrıca Flormar'ın küçük bir parfüm testerını göndermişler.



Siz de her ay farklı ürünlere sahip olmak,yeni ürünler keşfetmek,en önemlisi kendinize sürpriz yapıp heyecanla kutu da neler var diye merakla kutuyu açmak istiyorsanız Lila Kutu 'ya ayda sadece 19 Tl'ye sahip olabilirsiniz.İnanın bu para gelen ürünleri görünce az bile diyorsunuz,ürünlerin koyulduğu kutuya bile o para az, o derece dekor olarak kullanabileceğiniz kutusuna bile bayıldım! Çok geç kalmadan Şubat sayısını kaçırmamak için ışınlanınnnnn!!! :)))
Bu mükemmel ürünler için teşekkürler Lila Kutu! Şubat kutusunu merakla bekliyorum! :)))

6 yorum:

roadrunner dedi ki...

Açıkcası bu birbirinden güzel ürünleri gördükten sonra kaçırdığım şeyler için üzüldüm.Ama yazından sonra da gelecek ay için kota dolmuş olabilir:)))
http://kasindiranhikayeler.blogspot.com/

TrendKolik dedi ki...

roadrunner ; bence de üzülmelisin çünkü çok şey kaçırdın,gelecek ay da üzülmememk için bence ışınlan :)

ayşe dedi ki...

Birkaç bir şey sormak istiyorum sana bu Dephyto markasıyla ilgili canım. Ben de siyah maskeyi yaptım, sonrasında durulayıp yüzümü tonikle sildiğimde hala koyu renkte oluyordu pamuk :S Bu yüzden içim hiç rahat etmedi, bir daha kullanmasam mı acaba diyorum :( Akne kreminin de koyu renkli olması beni korkuttu biraz, sen ne düşünüyorsun?

TrendKolik dedi ki...

Ayben ; cnm acikcasi bn iki kez yaptm maskeyi ve maskeden sonra dusagirdim bu sebeple tonik kullanmadim,krem icinse geldiginden beri her gece yatarken suruyorum,kesinlikle yan etkisi olmadi,bence rahatlikla kullanabilirsin,en azindan kremi bir gece yatarken dene! İlk surdugunde hafif yanma ve gerilme oluyor ancak sonra rahatlatiyor ;)))

ayşe dedi ki...

Teşekkür ederim canım tavsiyen için (:

TrendKolik dedi ki...

Ayben ; rica ederim cnm yardimci olabildiysem ne mutlu bana,kullandiktan sonra goruslerini bekliyoruz :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...