15 Şubat 2012 Çarşamba

BEĞENDİKLERİM

       Zara'nın websitesine her girdiğimde umarım online satışa başlamıştır dileklerimi sunuyor ardından dua ediyorum,cidden dua ediyorum :D Napalım Zara'ya gidip alışveriş yapma şansımız malesef ki İzmit'te yok! Artık işimiz online satışın açılmasına,yani dualara kaldı hihihihi :D Neyse işte Zara'ya bir girdim,girmez olaydım bota aşık oldum! Sonra devamına bakmadım bile, çünkü baktıkça sinir olup durucam en iysi kapat sen post hazırla dedim! Nasıl ama güzel değil mi?

          Payetler,parıltılar hayatımıza öyle bir girdi ki,sadece özel gecelerde,partilerde vs kullanılan çantalar etekler şimdilerde günlük kullanılır oldu! Dün bir çanta aldım,parıl parıl,payetli bugünde taktım bile!Eskiden olsa cesaret isterdi valla! İşte payet demişken DKNY şu etek normal payetlilerden biraz daha farklı geldi bana ve rengi dikkatimi çekti! Bu etek günlük kullanılmaz herhalde dimi! :? Yok yok kullanılmaz en azından ben kullanamam! Artık büyük konuşmamak gerekiyor aslında yarın neyin trend olup hoşumuza gideceği belli değil orası da ayrı ama şu zamanda günlük kullanamam o keisn ;)

DKNY
Görsel : Net-A-Porter

Bugün ruhum biraz parıltılı,biraz da renkli sanırsam payetlere parıltılara dalarken rengarenk çantalar gözümden kaçmadı tabi  ki !
 D&G
Stella McCartney

Etro kemerin pastel renklerine bayıldım,siyah bir elbise ile canlandırıyorum gözümde,enfess!
ETRO

2 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

izmit istanbula çok yakın hemen atla gel ,bir zara da buluşalım....sevgiler:)

TrendKolik dedi ki...

CHFASHIONTREND ; Hahaha haklısın da işten güçten fırsat olmuyor,ama Zara da buluşmak iyi fikir hihihiihi,gittiğimde haber veriirim :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...