21 Şubat 2012 Salı

BEĞENDİKLERİM

Nasıl güzel bir görseldir bu böyle! Eskimiş,yıkık,dökük sokaklar ve siyah beyaz fon kim çekmiş ve çekilmişs ellerine sağlık! Netten bulduğum bir görsel!

How beautiful it is a visual that is! Outdated, rundown, ramshackle streets, and who attracted funds, and are shot in black and white hands of health! I find the internet is a visual!

 
Geçen şu postta  yaz gelsin özledim falan filan derken sıcakları getirdik dimi kızlar :) Biraz daha yazlık görsel paylaşmaya devam edersek kavuracağız ortalığı hihiihhi :D

Never miss a post saying the following temperatures last summer we have come, not girls? If we continue to share a little more summer we'll make a visual mess hihiihihhi :D
Bu gömleğin rengi,deseni ve kolye ile olan uyumu muazzam! Bu aralar gömleklere sarmış bir kişilik olarak radarıma takılanlar da ilk gömlekler oluyor!

This is the shirt color, pattern, and their compliance with the huge necklace! Haven shirtless these days, assuming the radar is inserted in the shirts!

Ve yine ilginç birşey daha! Seviyorum farklı şeyleri! Klavye çanta sizce de hoş değil mi?

And yet something more interesting! Different things that I love! Keyboard bags are not attractive do you think?


Çocukluğunuz da siz de izler miydiniz Pikachu? Tamam biraz erkeklere hitap eden bir çizgi film. Ama ben çok severdm Pikachu'yu, çok şeker çok! 
Pikachu küçükken  hiç kaçırmadan izlediğim çizgi film olur da ben bu ojeleri paylaşmadan durur muyum? Tabi ki de hayır! Keşke bir de beğendiğime göre yapabilsem ama nerde? Benim de What's Next  ve Nimo Stylo  gibi kabiliyetim olsa ne olurdu? :/)

Would you Pikachu also monitors your childhood? OK, a little cartoon that appeal to men. But I liked Pikachu, so sweet, too!
 I watched the cartoon is missing Pikachu kid never stops Am I sharing this nail polish? Of course the no! According to a well liked, but where I can do? My talent as well as What's Next and Nimo Stylo What would happen if? :/)

2 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

Yaa yaz gelsin artik harika post icim kipir kipir olduu:)

TrendKolik dedi ki...

Duygu'm sende biraz yazlık kıyafet postları yapta iyice sıcakları getirelim hihiih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...