10 Şubat 2012 Cuma

MİSAFİR VARRRR !!!

       Blogumun yeni konuğu saks mavisi rengin aşığı,tam bir oje delisi olan,cıvıl cıvıl şeker gibi bir kız!!! Kim mi? Çoğunuzun yakından tanıdığı ancak tanımayanlarında az da olsa tanıma fırsatı bulacağı biricik,tatlıcık ''What's Next'' !!!
Eda ile tanışmadan önce de blogunu takip ederdim,ama aramız sıkı fıkı olduktan sonra daha bir merakla blogunu ziyaret eder oldum çünkü bloguna hergün içerik eklemeyi eksik etmiyor hem de keyifle okuyacağınız postlar hazırlıyor.Bence biran önce takibe almalısınız derim!.Özellikle geçen gün okuduğum bol görselli Karl Lagerfeld postunu pek bir beğendim.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim birşey daha var ki Eda'nın headerında yer alan görsel ve blogunun tanıtım yazısının dikkatimden kaçmadığını ve her bloguna girdiğimde baktığımı söylemeden röportaja başlayamayacağım. :))) 

Evet şimdi hazır mısınız What's Next'i tanımaya?



 1- What's Next blogunun sahibesi kimdir?
  Kısaca özetleyecek olursam halen Alman Lisesi'nde okuyorum. 17 yaşındayım. Hayattakinin tutkusunu erken keşfetmiş, şanslı olduğuna inandığım insanlardan biriyim. Malum o da moda ve tasarım :) Renkli giyinmeyi severim, tırnaklarım her daim rengarenk olsun isterim; takip edenler bilir ;) Güzel müzikten, dahiyane fikirlerden, canlı renklerden, anlamlı sözlerden, akıp giden filmlerden etkilenirim. Alışveriş ve eğlenceyi unutmayalıım! :D

 2-Nezamandir blog sahibisin ve blog acmaya nasil karar verdin?

31 Ocak'ta birinci yılımı doldurdum. Blog açmak 2011'e girerken aldığım yeni yıl kararlarından biriydi. Moda dünyasını sadece takip etmekle kalmayıp içimde kalanları söylemek, eklemek ve hem kendime hem de beni okuyacak kişilere bir şeyler katmak için.. Ne de olsa paylaşmak çok güzel ;)


3-Muhtemelen devamli takip ettigin bloglar vardir ama hergun kesinlikle girdigin goz attigin blog hangisi?
Evet, çok çok fazla blog takip ediyorum.. Her gün Etrangeres Insights ne giymiş diye bakarım, tarzını çook beğeniyorum! Takip ettiğim blogların yayınladıkları tüm yeni postları takip etmek için çaba gösteriyorum :) Bir tek moda bloglarını takip etmiyorum aslında makyajdan tut kitabına kadar bakılacak çok adres var..

4-Genelde duzenli olarak bloguna icerik ekliyorsun ama blogunla ilgilenemedigin gunler oldugunda kendini nasıl hissediyorsun?
Evet pek aksatmıyorum blogumu :) Severek yaptığım bir şey olduğundandır. Mesela bir güncük boş bıraksam kendimi suçlu hissetmiyorum ama beş gün - bir hafta tatil için arayı açınca özlüyorum ben :D

5-Moda senin icin neyi ifade ediyor?

 Burada bir alıntı yapıcam Blair'dan: "Fashion is the most powerful art there is. It's movement, design and architecture all in one. It shows the world who we are and who we'd like to be."
Moda gelmiş geçmiş en etkili sanat dalıdır. Aynı anda bir hareket, tasarım ve mimaridir. Dünyaya kim olduğumuzu ve kim olmak istediğimizi gösterir.
Aynen böyle düşünüyorum :)

6-Alisverise gittiginde ya da online alisveris sitesine girdiginde ki bu magaza ya da site ayakkabidan,cantaya,kiyafetten kozmetige herseyi barindiran biryer olarak varsayarsak ilk hangi reyona yonelirsin?

Zor soru :D O günkü moduma bağlı olmakla birlikte genelde kıyafetten başlıyorum, ardından çanta - ayakkabı, en son kozmetik.. Online alışverişte işler değişiyor, genelde temel olarak çanta - ayakkabıya odaklanıyorum :)

7-Oje delisi oldugunu biliyoruz ve benim merak ettigim 100 küsur ojeye sahip olup hala hangi istekle oje alabiliyorsun? :)))
Oo, yüz küsuru çoktan geçtim; tam saymadım ama 300 sınırını zorluyorum desem? Malum tırnaklarımı rengarenk yapmaya pek meraklıyım.. Sağolsun gerek Türk gerek yabancı markalar çeşit çeşit renkler çıkartarak desteklerini esirgemiyorlar :D Bir de bunları üstüne simi, çatlak ojesi, mat ojesi, magnetik - holografik ojesi var. Zorlanmıyorum bu konuda, yenilikleri takip etmem yetiyor :D
8-Blog dan tanisipta arkadaslık kurup görüştüğün bloggerlar var mı?

 Evet! Blogger buluşmalarında biirr sürü bloggerla tanıştım.. mesela şu an gittiğim IFW'de de yeni bloggerlarla tanışıyorum :) Çok zevkli oluyor, insan kendini çok uzun zamandır tanıdığı arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi hissediyor.

9-Hayal kurmayi seven birisin öyleyse hayallerin nedir ? Hayallerini gercekleştirir misin ya da  hayallerinin peşinden koşar mısın?

Her zaman enteresan hayallerim olmuştur, F1 pilotu olmayı istediğim günleri de gördüm ben :) Şimdi de moda konusunda uçsuz bucaksız hayallerim var desem? Hiçbir zaman hırslı olmadım ama istediğimde çok kararlı oluyorum ve hayallerim söz konusu olduğunda er yada geç istediğim noktaya gelebilmek için elimden geleni yaparım :) Şu anda da koşuyorum zaten :D Moda eğitimi almayı istiyorum ama blogger olarak yazmak bile bana çok şey kattı, hayatın kendisi de bir okul.. Tasarlamak istiyorum, bazen aklıma bir sürü fikir üşüşüyor, aklımda kalanları not alıyorum. Onları gerçekleştirmeyi de isterim. Geçtiğimiz sene bu blogu açtıktan bir süre sonra yüzde yüz emin oldum ki benim moda dünyasında olmam lazım!



Bu güzel sohbet için çok teşekkürler Eda'cım!
Sevgiler!


Blogu için ; tık tık
E-mail adresi için ; tık tık
Twitter'dan takip etmek için ; tık tık

11 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

ben de takip ediyorum kendisini....çok hoş bir sohbet olmuş...sevgiler

TrendKolik dedi ki...

chfashiontrend ; çok teşekkür ederiz:))))

Lunapark Queen dedi ki...

Çok tatlı olmuş çok sevdim :)

What's Next dedi ki...

teşekkürler chfashiontrend! tatlım seni de öpüyoruum, header'ımı beğenmene çok sevindim :D

TrendKolik dedi ki...

Saol hayatimmmm ouyorum kocaman muahhhhh .))))

TrendKolik dedi ki...

Rica ederim ki .))) bende opuyorummm :*

pembe fiyonk dedi ki...

çok güzel bi sohbet olmuş.yüreğinize ellerinize sağlık.sevgiler

TrendKolik dedi ki...

Cok tesekkurlerr :))) sevgilerr

Unknown dedi ki...

Cok keyifli bir sohbet olmus, What's Next'i zaten cok severek takip ediyordum:))

http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

OrhanBatu dedi ki...

Eda , bloğuna çok özen gösterip onu sürekli güncelleyen birisi . Neredeyse her ziyaret ettiğimde yeni yazılar yazmış olarak buluyorum . Ayrıca modadan hiç anlamayan biri olmama rağmen sitesinde gezmek çok hoşuma gidiyor . Üçüncü gözü sayesinde trendleri herkesten önce görebiliyor :) . İyi ki varsın Eda :)

What's Next dedi ki...

Lunapark Queen, pembe fiyonk, neslie ve OrhanBatu çook teşekkürler!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...