8 Şubat 2012 Çarşamba

NE Mİ YAPIYORUM?

Günlerdir ne bloguma girebiliyorum,ne Twitter'a hatta internete bile sadece müzik açmak için girebiliyorum.Yani anlayacağınız acayip derece de yoğunum! Blogumu boşlamamın haklı sebebi var ama :))) Bazılarınız biliyorsunuz geçen ay yaşadığımız üzücü olaydan sonra,üzüldük ettik ama bu kötü olay bize iyi birşey doğurdu ki o da yeni bir şube açmamız.Diğer alışveriş merkezi tadilata başladı ve yakın zamanda açılacak ama bu süreçte faaliyetimizi burda sürdürüp sonrasında da şube olarak kalan bu tükkanla uğraşmaktaydım.Haklı sebebim varmış değil mi? :D
İşte böyle benim biricik takipçilerim.Bu hazin olaydan sonra öğrendiğim tek şey var ki ' sebaat etmek' sabredin sebaat edin siz iyi olduğunuz sürece hayatta size iyi olur.
Herkese mutlu musmutlu günler,görüşmek üzere.
Sevgiyle kalın aman ha para hırsındanda uzak durun!

4 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

Canim hayirli olsun :) hersey daha guzel olur ins kuzum.ay bu avm nersei izmit real mi ? Ben izmitte okudum da:( ozledim

TrendKolik dedi ki...

Saol hayatimmm :)) operimmm
Yok canim burasi real degil! Yahyakaptan da Arastapark Avm ,biliyo musun ?

chfashiontrend dedi ki...

hayırlı olsun canım ....
izmit de sanırım ..birkez gelmiştim ama yahyakaptana ...alışveriş merkezi olarak outlet center bir de real i biliyorum...bir de izmit çarşıda fethiye kundura :)

nasıl ama izmitin önemli detaylarını biliyormuşum :)
sevgiler

TrendKolik dedi ki...

Tesekkurler cnm :))
Ooo sen onemli noktalari ogrenmissin artik bidaha geldiginde Ncity e de Arastapark tada ugrayacagin bi nokta var beklerim ;))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...