6 Mart 2012 Salı

İSTANBUL ÇIKARTMASI

Geçen cuma sevgili beni sürprizim varrr diye heyecanlandırdı ama gel gör ki sürpriz benden çok kendisineydi :D Sürprizi Roger Sanchez idi.Şaka maka bende bu sürprize pek sevindim hatta havalara uçtum denebilir.
Önce Beyoğlu'nda turladık,sonra acıktık ve Esmer'e oturduk.Bu arada ben de bir huy var ki çok kötü bir huy bu! Hemen anlatayım eğer hiç gitmediğim biryer (ve hatta hep gitsem bile yapıyorum) :) kesisnlikle birşey seçemem! Uzun uzun düşünür ve sonra sevgilinin söylediği yemeğe salça olurum! İşte o gün ben herzaman ki gibi 15 dakika kadar düşündüm(sevgili bu sürenin yarım saat olduğunu iddia ediyor :D ) Sonuç olarak yemeği gelip yiyen sevgili sinirlenince bende ilk gözüme takılan Regina Pizza'yı söyledim.Sevgili der ki ; 'Söyle birini sürpriz olsun illa ki düşünmen mi gerekiyor, hiçbirini bilmiyorsan düşünmenin anlamı ne!' doğru da söylüyor ama huy işte ne yapayım :) Ama İstiklal Esmer'de yediğim pizza enfesti yolu düşenlere tavsiye ederim ;)

Sonrasında Ada Kitap Cafe'ye düştü yolumuz.Sevgili daha önceden gitmiş ve pek sevmiş orayı anlata anlata bitirememişti,ee doğal olarak durağımız orası olacaktı belliydi.
 Gittiğim en güzel yerlerden bir tanesi diyebilirim!Devasa büyüklükte bir kitaplık var kahvenizi ya da içkinizi yudumlarken kitap okuyabilir,ya da o mükemmel ötesi ortamda yemek yiyebilirsiniz.
Tabi ki de sonra ki durağımız Qubbe oldu! Mekan ambiyans herşey çok güzeldi ama bence tek kusuru ses sisteminin kötü olması idi.Aslında bu kusur değil başlı başına bir sorun sanki değil mi? Sonuç itibari ile müzik dinlemeye gidiyorsun ve ikide birde kesilen ses sistemi ile bütün enerji de kesiliyor.Roger Sanchez çıkmadan önce çıkan Dj  de kesilen müzik,akla ya Roger çıkınca da kesilirseyi getirdi ve nitekim de öyle oldu! Büyük rezillikti! Neyse ki adam müziğiyle unutturdu da çok önemsenmedi! Ama ben taktım işte yetersiz kolonlar vs. büyük sorun bence acil müdahale etmeliler.

Bu arada şarjımın bitmesi ile adam gibi foto çekilemedim şarjım bitmeden önce elimde kalanlarla yetineceğiz artık. :)

 
Gece J&B sponsorluğunda başladı.J&B'nin sunum yapan kızları enfessti! Valla kız halimle bayıldım erkek olsam napardım bilmiyorum hihihihi :D Kokteylleri daha güzeldi ama orası ayrı! :)))

Roger Sanchez'i yakaladığım tek iki kare :D

5 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Ada Cafe yaa hayatım geçti orada baroya ait olduğu için, bütün aralarda oradaydık :)) Bu arada bence güzel bir sürpriz olmuş :))

TrendKolik dedi ki...

ya nasıl dinlendirici bir yerdir pek sevdim orayı pek! ama dışarıdaa ki masaların olduğu yerde kenarda bir çıkıntı varya,böyle herkesin ayağı takıldı düşüyordu bir onu sevmedim,zira sevgili kafayı yarıyordu :D :D
evet evet sürpriz güzeldi :)

Duygu Senyurek dedi ki...

Super gelenmissin canin:) yine bekleirzz:)

Unknown dedi ki...

Ne güzel eğlenmişsniz Ada cafe'yi not ediyorum :)

TrendKolik dedi ki...

duygu senyürek ; valla öyle pek güzeldi ;) inşallh cnım yakın zamanda gelmek temennim :) eee iadeyi ziyaret i bekleriz :D

Bonbon ; evet :) kesinlikle not etmelisin harika biyer keyif alacağından eminim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...