30 Nisan 2012 Pazartesi

WHİTE PANTS

WHİTE PANTS

Biliyo musunuz benim hiç beyaz pantolonum olmadı :))) Hatta ''Nasıl giyiyorlar ki ben hayattaaa giymemm yeaaa'' derdim kiii takiii şu birkaç güne kadar. Bu aralar beyaz pantolon aşkı depreşti ki sormayın gitsin! Eee tabi bende arayışa geçtim,flare pantolonların kesiminin en iyisi Oxxo'da olduğunu söyleyenler çoğunlukta! Ama bende denemeden sipariş vermekten korkuyorum bu sebeple Oxxo konusunda kararsızım, bakalım en yakın zamanda nereden alacağım belli olmasa da beyaz flare ile karşılaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. :))



Designers Remix loose shirt
€80 - youheshe.com

Rachel Zoe zipper jeans
$150 - piperlime.gap.com

Raffia shoes
$273 - madison-harding.myshopify.com

Cole Haan tote handbag
$27,800 - colehaan.com

Oasis jewelry
$50 - oasis-stores.com

Warehouse leather bangle
$21 - warehouse.co.uk

29 Nisan 2012 Pazar

New Shoes

Selam kızlar,sabah havanın soguklugu beni ürkütse de biraz daha acmaya baslayınca ohh be dedim! Çünkü ben bugün sosyete pazarına gidicem,kac gündür gitmek icin can atarken havayı böyle yagmur yagdı yagacak gibi görünce keyfim kacsa da simdi yerine geldi. :))

Gelelim çıkış konumuz olan ayakkabıya gecen ayakkabı kervanıma iki yeni üye daha katıldı biri bu ciciler digeri de puantiyeli pek tatlı ciciler, ki puantiyeli ile foto cekilemedik baska zamana artık ;)
Ayakkqbıların yüksekligine bakmayın pek rahat pek rahatlar kendileri dün bütün gün ayağımda olmalarına rağmen beni hiç yormadılar! :D

26 Nisan 2012 Perşembe

ÇİÇEKLENELİM PART 2.

      Bu kez içimizi açan cıvıl cıvıl renklerde ki çiçekli elbiseler ile güne merhaba diyeceğiz.

Çiçek desenli elbiseler bana çıtı pıtı,hanım hanım kızları çağrıştırır.Ayağında, hani Gülşen Bubikoğlu'nun giydiği yüksek dolgu topuklu ayakkabılar vardı ya işte onlardan ve elinde minicik bir çanta tıngır mıngır yürüyen 80'lerin o masum kızları ve çiçekli elbiseleri! Hadi o ozaman aslında herzamanın vazgeçilmez deseni olan ancak bu yıl özellikle vurgulanan ve gözümüze gözümüze sokulan çiçek desenli elbiseleri irdelemeye ve ilham almaya başlayalım ne dersiniz?












COACHELLA - TAKILAR

   Bizlere ilham veren birbirinden farklı stillerle karşılaştığımız o pek ünlü Coachella Festivali geldi geçti bile! Bizlere de uzaktan uzaktan izlemek kaldı! Festival şıklığının uç seviye de olduğu Coachella da bir de birbiriyle yarışan takılar vardı. Hani ne bulursak takalım takıştıralım,kolumuz da boşyer kalmasın dedik ya, işte karşınızda sarılıp sarmalanan kollar,parmaklar hatta tırnaklar!




Ve bence bu en mükemmeli! Çok sevimli değil mi?

22 Nisan 2012 Pazar

ÇİÇEKLENELİM PART.1

 Kışın sinyallerini almıştık zaten çiçek trendinin,bu yaz bizi çiçek desenleri sarıp sarmalayacak.Ben pek çok sevdim bu trendi! İnsanın içini açıyor.pozitif enerji veriyor bence!
Bizim bugünkü çiçek desenlerinde ele alcağımız parça pantolon ve taytlar! Peki ünlülerin de bu aralar vazgeçemedikleri bu trendi, biz nasıl giymeliyiz?
Hem üstü hem altı çiçek desenli olup, abartıp giyenler olmasına karşın sadece pantolonu desenli giyip üstü sade,düz renklerle kombinleyenler de mevcut ki bizim tercih edeceğimiz ikincisi olmalı! Zira zaten pantolon yeterince karışık,alacalı bulacalı, rengarenk iken üstte aynı yoğunlukta olursa göz yormaktan başka bir hal almıyor olacaktır,bazıları hem alt hem üst desenli kıyafetleri çok iyi kombinliyor ama  bazıları ise rezalet  denebilecek nitelikte ayaklı bahçe gibi dolanıyorlar.Bu sebeple biz giydiğimiz pantolonun çiçeklerinden bir rengi baz alıp, üstü bu renkte sade bir modelde seçmeliyiz.Aşağıda ki görseller anlatmak istediğime cevap verecektir.

Öncelikle ünlüler nasıl kombinlemiş bunu görelim ? 




Ve sırada bol görselli çiçek desenli pantolon ve taytlar sizleri bekliyor! Buyrun ilhamınız bol olsun!!!

















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...