16 Ocak 2013 Çarşamba

NIVEA BB CREAM YORUMUM!

Normal de fondöten ve pudra kullanmam ama cildim parlak ve güzel görünsün
de istediğim için uzun zamandır da hem kapatıcı özelliği olan hem de cilde iyi gelen BB kremlerin methine dayanamayıp, BB krem almaya gittim.
Benim aklımda Garnier BB krem vardı ama gittiğim kozmetik de Nivea BB krem vardı.

Hem satış temsilcisinin kremi övmesi hem deneme şansımın olmamasından dolayı Medium To Dark serisini aldım.Satış temsilcisi bunun her tene uyacağını orta renkte
söyledi.Neyse bende aldım.Bir merakla akşam eve gidip denedim.
Ve sonra arkadaşlarla buluşmaya gittim.
Başta erkek arkadaşım ardından diğerlerinin yüzüne noldu senin demeleri
üzerine aynaya baktığımda gördüğüm yüz iğrençti.Bazı yerler daha koyu bazı yerler daha
açık tonda olmuş,sanki siyah göz kalemim yüzüme bulaşmış gibi.

İlk sürdüğümde fotoda ki gibi oldu ama sonra kremi yedirdikçe işte alttaki şu hali aldı.

Acaba ben mi beceremedim dedim bi sonra ki gün sabah işe gitmeden tekrar denedim ama sonuç yine aynıydı.Hatta dudağımın üstünde ki bölümde bıyık varmış gibi görünecek şekilde koyu oldu.

Sonuç kesinlikle benim için tam bir fiyasko Nivea BB krem de benim için çöp oldu.
Belki diğer serileri daha iyidir ama kesinlikle Medium To dark (orta ton) bence çok kötü.
Deneyip kullanlardan yorum bekliyorum.

Ya da diğer markalardan beğenenlerin önerilerini bekliyorum.Denemek istediğim BB krem Missha ama onunda hangi serisini almalıyım bilemedim!

10 yorum:

dersaadet dedi ki...

Ben de bugün Garnier'in BB kremine baktım internette. Senin yazı başlığını görünce de heyecanlandım fikir alabileceğim bir bloger var diye. Ben de cildimdeki kusurları kapatacak bir şey arıyorum ama fondoten olmasın istiyorum. BB krem sanırım bunun önüne geçecek bir ürün. Garnier sanırım en iyisi ki herkes onu öneriyor. Çok konuştum farkındayım ama şayet cilt tipine uygunluğunu deneyebileceğim bir satış yeri bulabilirsen ve blogundan haberdar edersen çok sevinirim...

begum begum huuu dedi ki...

ben çok yeni maybeline bb kremini aldım bi kaç gündür kullanıyorum herhangi bi sorun yok gözlemlediğim kadarıyla...
ama senin olaya çok şaşrdım genelde nivea sever bi insan olarak???



begumyagci.blogspot.com

Elidaa dedi ki...

aaa çok fena olmuş gerçekten :( Bende garnier bb krem almaya gittiğimde satış danışmanı ısrarla niveayı alın dedi,yarım saat dil döktü ...bir fikrim olmadığı için almamıştım Allahtan ..genelde bb kremler 2 ya da 3 ton oluyor ve aralarında da aman aman bir koyuluk farkı olmuyor ama bunun yapısı ve tonu çok tuhafmış,çöp yaptığın iyi olmuş ..

TrendKolik dedi ki...

dersaadet ; evet garnier çok fazla övülüyor bu anlamda kullananların gerçek yorumunu çok merak ediyorum çünkü garnier bb krem hemen hemen tüm bloglarda günlerce tanıtıldı belki bununda etkisiyle garnier kafama çok işledi ama bu ürünlerin hiçbiryer de tester ları olmaması bizi deneme yanılma yoluna itiyor.
Ben kesinlikle missha bb cream deneyeceim yorumlarımı yazarım.
sevgiler.

TrendKolik dedi ki...

begüm ; evet bnde nivea çok severim ama belki de benim cidime uygun değildir bilemedim :(
sevgiler

TrendKolik dedi ki...

Elidaa ; ya nasıl anlatsam yapısı çok kalın hani fondotenler sürünce incecik olurya bu çok kalın yedirmen gerekiyor ki incelsin ama bu defa da böyle yer yer lekeler oluyor.
:(
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ben de aldım heyecan ve sevinçle denedim ama aynen senin dediğin gibi kırmızı tonda oldu ve bıyıklı gibi :/ üzüldüüm :(

TrendKolik dedi ki...

adsız ; eğer ki deneme şansın olursa light serisini denemeni öneririm o daha açık ton olduğu için çizgiler kremi çok yoğun sürmediğin sürece olmuyor.
ben medium dan sonra light serisini kullandım ve memnun kaldım ancak bi fondoten yerini asla tutmuyor bana kalırsa bb kremler uzun ömürlü de olmayacak gibi görünüyor.

Adsız dedi ki...

bende üzüldüm şimdi bende bb krem istiyorum niveayla büyüdüm ama garnier yağlı ciltler içinmiş benim cildim fena halde kuru hem kapatici hem güneşten koruyucu ve en önemlisi cildimi nemlendirecek bir krem istiyorum ama fiyati 100 tlyi aşmazsa sevinirim önerileriniz var mi :)

TrendKolik dedi ki...

adsız ; merhaba ben nivea medium to dark serisinde bu sorunu yaşadım ancak light serisinden gayet memnun kaldım hatta onunla ilgili bir yazım daha var. http://trendkolik.blogspot.com/2013/01/nivea-bb-cream-light-yorumum.html

ben açıkçası başka bb krem kullanamdım ama missha bb cream i kullanan bir arkadaşım var çok memnun onu denedim ve tavsiye ederim fiyatı da 60 tl civarındaydı.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...