4 Mart 2013 Pazartesi

NIVEA yeni ürünüyle stresli davetler boyunca da bizi koruyacak

Özel davetler, kutlamalar, partiler... En iyi şekilde hazırlanıp katıldığımız etkinlikler süresince iyi görünmeyi, geceyi başımıza bir aksilik gelmeden atlatmayı isteriz. Son moda elbiselerimizi denedikçe, onların başına bir şey gelmesin diye endişelenmeye başlar, stres oluruz. Bu da gece boyunca daha çok terlememize sebep olur.

Katıldığımız davetlerin tadını stres yaşamadan çıkarabilelim diye, NIVEA yeni Stress Protect deodorant çıkarmış. Öyle bir ürün ki, stresli olduğumuz anlarda bile bize tam koruma sağlamak üzere tasarlanmış.

Üstelik bu stresin ne kadar yüksek olduğu farketmiyor.  Yeni ürünün tanıtımı için hazırlanmış viral videoda, havaalanında uçaklarının kalkmasını bekleyen yolculara öyle bir şaka yapmışlar ki, dökülen soğuk terlerin haddi hesabı yok! Yeni Stress Protect deodorant, bu videodaki stresli anın bile üstesinde geliyorsa, bize de stressiz, güvenli davetler göründü demektir…

Nivea Stress Protect ile ilgili ürün bilgilerini merak edenler, http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/stress-protect adresinden ürünü inceleyebilirler.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...