29 Aralık 2011 Perşembe

ŞEFFAF TOPUK!

      Pek sevgili Şeffaf Topuk ayakkabıları hakkında ki yorumlarımı merak etmişler ve bende keyifle sitelerinde tur attıktan sonra en beğendiğim modelleri seçtim!
      Herkesin zevkine göre mutlaka model vardır ancak benim ilgimi çekenler öncelikle bu kirazlı pabuçlar oldu!
      Yazın düz beyaz,kırmızı,yeşil veya siyah tiril tiril elbiselerle pek şirin olabilirler mesela!


 
Kurtarıcı olarak addettiğimiz küçük siyah elbiseleriniz altında kırmız detaylarıyla pek şık olabilir!


 
Yok ben rahatıma düşkünüm ama şıkta olsun ya da dansa giderken ne giysem diyorsanız altın detaylı bu bu ayakkabı da tercihiniz olabilir!
 
Benim seçtiklerim bu papiler bunlar oldu ama siz daha fazlasnı merak ediyorsanız Şeffaf Topuk'a göz atabilirsiniz!
           

LACOSTE BEBEKLERİ!!!

      Lacoste ilk defa bebek koleksiyonunu piyasa sürüyor ve stil sahibi bebekler geliyor.Bu koleksiyonu ve yanında verilen peluş timsahı görünce insanın kendisine bile alası geliyor.Mavi ve pembe pike dokulu yumuşak polo tişörtler ve altlarına şortlarla kombin edilen takımlar.özel bir çantanın içinde peluş timsahla beraber sunuluyor.Şık bir hediye de olabilir aynı zaman da değil mi?
      Eee önce bayanlar ;) 


           Sıra beyler de ;)


         Şöyle bakınca çantaları da anneler kullansın diye düşündüm,iyi fikir değil mi?Spor şık bir çanta olabilir! :)
Bir taşta iki kuş ;)

BOWLİNG - KARTİNG

Dün akşam beni uykudan kaldırıp 'Hadi bowlinge gidiyoruz' diyen arkadaşlarıma o an kızsam da,dönüşte iyi ki de gitmişim diyorum çünkü acayip eğlendik.Uykusuzluk yorgunlukta neymiş peehhh :)
 
Aslında amacımız önce bowling ardından paintball oynamaktı.Korkudan oynamak istemem üzerine dolu olması denk gelince bu plan suya düştü tabi ki! Sevinmedim desem yalan olur.O zaman karting yapalım dedik ve önce erkekler yarıştı.Ardından kızlar.Temkinli davrandık aşırı hı çarpışma sıkıştırma yok baştan anlaştık :) Nihayetinde sonlara doğru sürmeye ısınınca hırs aldı başını gitti,çarpışmalar aldı verilen sözlerin yerini ama ben hiç çarpmadım kimseye :)))

Böyle de ciddi poz veririm sanki Rally deyim :) hihiihi
 
   Ardından kalabalık olduğumuz için uzun süren bowling turnuvasında birinci olamadım ama eğlendim daha ne olsun :)
 
Ve haftaya yine yapalam vaadleriyle günü sonladık.Bakalım tekrarı olacak mı ? :)

28 Aralık 2011 Çarşamba

KOTON PARTY WEAR

Koton'un beklenen yeniyıl koleksiyonu,ışıl ışıl olmak isteyeceklerin tercihi olacak!
Siz hala Yeniyıl da ne giyeceginize karar vermediniz mi?Ama 3 gün kaldı,acil karar vermelisiniz! Daha bunun ayakkabısı cantası,takısı dıdısı dıdısı var! O zaman hala ne giyecegine karar veremeyenler,hemen bugun is cıkışı atsınlar kendilerini Koton'a ve Koton Parti Wear lara dalsınlar!
Koton yeniyıl kolrksiyonunun anahtar parcası parıltı! İster pariltili elbise giyin,isterse tek bir parçanız parıltılı olsun,isterse minik bir detayinizda olsun ancak parîltısız ışıltısız olmasın!
Yok ben disko topu gibi olmak istemem dersrniz o zaman danteli es gecmeyin derim! Yine de ısrarla en azından çantanız parıltılı olsun der ve son noktayı koyarım! ;)
Yeni yılınız ışıl ışıl olsun!!!

GIORGIO ARMANI PRE-FALL 2012

        Benim pek bayıldığım ama birçok hemcinsimin hatta erkeklerin çoğunun nefret ettiğini düşündüğüm maskülen tarzıyla Giorgio Armani 2012 Pre-fall koleksiyonu!
        Her kadının derinliklerinde gizli olan erkeksiliğin maskülen tarzla ortaya çıkması ancak aynı zamanda kadınların doğasında olan dişiliklerinin ne kadar erkeksi de giyinse güzelliklerinin yok olmadığının kanıtı,Giorgio Armani koleksiyonunda kanlı canlı karşımızda!
         Özellikle bu yıl Zara'nın geniş yer verdiği,maskülen tarzın esintileri daha devam edeceğe benzyor! Hadi hayırlısı!






            Yine koleksiyonda kalın siyah turuncu kısacası renkli kalın çoraplar dikkat çekiyor! Giorgio Armani, ten rengi çoraplara hayır diyor!






görsel : InStyle

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...