29 Şubat 2012 Çarşamba

Kartalkaya'yı Ateşleyenler


Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

27 Şubat 2012 Pazartesi

DEICHMANN’DA HALLE BERRY RÜZGARI ESİYOR


   Deichmann’ın yeni yüzü Hollywood’un Oscarlı starı Halle Berry oldu. Şıklığıyla Hollywood’un stil ikonları arasında gösterilen Berry’nin tasarımlarının yer aldığı “5th Avenue” serisi Türkiye ile birlikte Avrupa’nın 21 ülkesinde satışa sunulacak.



    Film endüstrinde oyunculuğuyla dikkat çektiği kadar moda dünyasında da şıklığıyla beğeni toplayan Halle Berry, Deichmann için "Halle Berry 5th Avenue" koleksiyonunu tasarladı. Deichmann için hazırladığı ayakkabı koleksiyonuyla hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen Halle Berry’nin seçtiği birbirinden şık 30 model, 21 Avrupa ülkesinde 2012 ilkbahar/yaz döneminde ayakkabı ve çanta tutkunlarının heyecanı olacak.

Doğru ayakkabı ve saç seçiminin kadının şıklığının ana öğeleri olduğunu düşünen Berry’nin koleksiyonunda yer alan dolgu topuklu peep-toe’lar ve bantlı sandaletler kapri pantolonlarla sade bir uyum sağlarken, sezonun modası olan maxi elbiselerle de kombinlenebiliyor. Koleksiyonda özel günler ve davetler içinse topuklu modellerin yaza uyum sağlayan rengarenk alternatifleri ve çeşit çeşit çantalar bulunabiliyor.
                        
Sadeliğin ve şıklığın ön plana çıktığı koleksiyon 5 Mart’ta Türkiye’deki tüm Deichmann mazağalarında satışa sunulacak. "Halle Berry 5th Avenue" koleksiyonundaki ayakkabı ve çantaların fiyatları 59.90 TL ile 99.90 TL arasında değişiyor.

Halle Berry 5th Avenue koleksiyonu için Almanya’nın Essen kentinde Ocak ayında Deichmann ailesiyle bir araya gelen Berry koleksiyon için “Ayakkabı kişiliği simgeler. Onu giyen kişiye dair çok şey anlatır. Bence doğru ayakkabı seçimi ve doğru saç kişinin tarzında uyum sağlamaya yeterlidir. Deichmann için hazırladığım 5th Avenue koleksiyonu benim gerçekleşen rüyam oldu. Hangi kadın kendi ismini bir ayakkabı koleksiyonuna vermek istemez ki?” dedi. Deichmann firmasının sahibi Heinrich Deichmann’ın ise “Halle Berry gibi dünyaca tanınan ve başarılarıyla adından söz ettiren bir starla çalışmak bizim için bir zevk. O, büyük bir sanatçı ve uluslararası bir stil ikonu. Deichmann için hazırladığı koleksiyonla birçok kadına ilham kaynağı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Halle Berry’den önce Deichmann için Pussycat Dolls, Sugababes ve Cindy Crawford koleksiyon hazırlamıştı.

Basın bültenidir.



26 Şubat 2012 Pazar

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana beyaz VAIO'yu seçti.
sony-vaio

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…

Bir bumads advertorial içeriğidir.

ŞUBAT AYI LİLA KUTU'M

Şubat ayı Lila Kutu her zaman ki gibi dolu doluydu! Beni şımartmaya yetti diyebilirim! Bana neler çıktı Şubat kutusundan hepsini fotoğrafladım! Birde İçinden Lila Kutu amblemli çorap ve saç tokası çıktı pek sevimliydi! :))
Siz de kendinizi sürpruz kutuyla şımartmak isterseniz vakit kaybetmeden Lila Kutu'ya ışınlanın!

25 Şubat 2012 Cumartesi

KAHVE - SİYAH

Yeni botlarımla pek mutluyduk bugün,sağolsun pekte rahattı! Limango'dan aldım Bambi kendileri,denk gelirse kapın kaçırmayın derim!


Kazak ve Etek - Mango
Bot - Bambi
Saat - Swatch
Küpe ve yüzük - Ganezzi (gümüş)
Kolye - Koton
Çorap - Penti

23 Şubat 2012 Perşembe

Siyah-Beyaz-Gri

Hava günlerdir pek güzel ee bende kat kat giyinmek zorunda olmadığım için pek mutluyum! Hep böyle olsa keske :)))
Pantolon ve bileklikler Mango
Çanta yine Lcw :)
Bluz ?
Ayakkabı ve kolye Koton
Saat Dkny
Yüzük Gümüş


BORDO - KAHVE

Bu aralar vakitsizlik ve foto cekilememekten kombin postları yapamıyordum.Ben de hic olmazsa ne giydim onları fotolayayım dedim .))
Bordo ve kahve ikilisini cok seviyirum iki rengin uyumu mükemmel bence! Bu arada giydiklerimin çoğunu cok komik fiyatlara aldım! Gömlegimi Mango'dan 12 Tl'ye,cantamı Lcw'den 19 Tl'ye,kolyeyi ise Koton'dan 9 Tl'ye aldım! Cok ucuzlar degil mi? Bu arada Koton'da uzun zamandır büyük indirim var ama takılarda cok cesit ve cüzi rakamlar da indirimli fiyatlara olan kolyelere de göz atmanızı tavsiye ederim! Zira ben her girdigimde takı almadan cıkmıyorum! Digerlerine gelirsek botlar Koton,saat Dkny,bordo pantolon Sateen ve yüzük gümüş.

22 Şubat 2012 Çarşamba

YAKA DOSYASI - COLLAR

  Yaka, uzun zamandır ilgi alanımda ama internet dışında hiçbiryer de bulamadığım için yaka alamadım. Ben de gömleklerimin yakalarına yaka iğneleri  takarak o eksikliği giderdim.

Collar for a long time interest in the field, but nowhere that I could not get out of the internet do not get the collar. The lack of inserting needles that I would go to the collar shirts and collars.






Aslında üşengeç olmasam kendim de yaka  yapabilirdim!
Umarım beni bu yazı harekete geçirir!

In fact, the collar could have done it myself if I'm not lazy! I hope this article stimulates me!




 En azından yakaya ikame olabilecek  kolyeler var! Benim uzun zamandır vazgeçilmezim oldular! Özellikle Koton'da çok fazla çeşit bulabiliyorum! 

 At the very least have a collar necklaces that may be substituted! I give up, have a long time! I find too many kinds, especially Koton!



YENİLEBİLİTESİ GARANTİ!

    Macaron - Iphone ikilisi biraraya gelirse ne olur! Kaçınılmaz son olur! Bu tatlı kapaklardan alırsam yememek için kendimi zor tutarım herhalde! Ben bu kapakları pek sevdim! Sizinde hoşunuza gittiyse Plia Designs'ta  bekleniyorsunuz!
Diyet yapanlara  tavsiye edilmez :D :D :D :Dhihhihi


   What happens when the duo meet Macaron and Iphone! Inevitably happens! I guess if I keep myself not to eat these sweet caps! I liked the little caps! PliaDesigns gone away, you probably also like expected! 
 Not recommended for dieters!!! :D :D :D :D :D hihihihi



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...